Black Sheep Productions bouwt drijvende tent voor Warmste Week

Voor hun buitenlandse ambities kreeg de kmo advies van experten van FIT en VLAIO. Want ondernemen doe je niet alleen. VLAIO gidst je samen met de partners uit ons netwerk naar de juiste steun voor jouw onderneming. Maak een afspraak via www.vlaio.be/afspraak.
Wilfried Baeten
In onze zoektocht en in onze confrontatie met al die knelpunten die we als klein bedrijf tegenkomen, hebben we op een bepaald moment beseft dat we een aantal dingen niet alleen kunnen.
Wilfried Baeten
Eigenaar Black Sheep Productions

Black Sheep Productions bouwt drijvende tent voor Warmste Week

Wilfried Baeten van Black Sheep Productions ontwikkelt out-of-the-box zeilconstructies. Hun laatste creaties zijn de sfeervolle, unieke tenten van de Warmste Week in Wachtebeke. 

Met de expertise van Erik Dieussaert, adviseur bij Flanders Investment & Trade (FIT), VLAIO bedrijfsadviseur Peter Lesage én een financieel duwtje in de rug via de kmo-groeisubsidie, tekent de kmo haar buitenlandse ambities verder uit. 

Tijdens het internationale marktonderzoek voor deze kmo, voelde ik dat er meer nood was aan bedrijfsstrategie. Ik heb nagedacht over hoe we daar een oplossing konden bieden.
Erik Dieussaert
Erik Dieussaert
Adviseur Flanders Investment & Trade (FIT)
Warmste Week
Peter Lesage
FIT heeft ons bij het project betrokken omdat er wel wat technologische vragen waren van het bedrijf, onder andere rond glamping. 
Peter Lesage
VLAIO bedrijfsadviseur

Ondernemen doe je niet alleen. Ook toe aan begeleiding op maat?

Wil je jouw idee aftoetsen?

Je plannen bespreken met één van onze adviseurs? Vul dan hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving van je vraag in. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Wij contacteren je snel. Contacteer ons via www.vlaio.be/afspraak.

Wil je je laten begeleiden door een expert?

VLAIO werkt samen met heel wat partners die je toegang tot de juiste netwerken kunnen geven maar ook advies, coaching en begeleiding bieden. Hier vind je al onze initiatieven voor starters.

Wil je een eigen zaak starten?

Hier vind je de stappen die je best volgt. Maar ook geven we je een overzicht van aandachtspunten bij de opstart van jouw onderneming. Ook komen er wat formaliteiten bij kijken. Ontdek hier al ons advies voor starters.