Accelero 2024: 5 tot 20 miljoen euro omzet

Je duikt één jaar diep in de uitdagingen en groeipijnen van je bedrijf. Je hoofddoel? De fundamenten voor verdere groei verstevigen.

Praktisch

Date
Tijdstip
08.00 - 22.00 uur
Locatie

Voka West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk

Ontdek hoe Accelero op 3 niveaus het verschil maakt:

  1. Samen groeien: Sluit je aan bij een exclusieve groep van 10 snelle groeibedrijven in dezelfde fase. Leer van elkaars ervaringen en deel jouw kennis.
  2. Toegang tot best practices én experten: Laat je uitdagen door praktijkgetuigenissen en cases van andere ondernemers, aangevuld met tools en inzichten van experts. Transformeer deze kennis naar concrete acties voor jouw bedrijf.
  3. Individuele begeleiding: Ontvang persoonlijke begeleiding van een Accelero-coach. Werk aan een doeltreffend actieplan om jouw organisatie naar de volgende groeifase te brengen.

Programma

  • Kick-off: Een inspirerende start van anderhalve dag.
  • Workshops: 6 collectieve workshops van een halve dag, waarvan de thema’s in groep worden bepaald. Een greep uit de thema’s van de voorgaande jaren: bouwen van een visie op 3 à 5 jaar, opzetten van een werkbare organisatie en de rol van jezelf in deze organisatie, starten met de uitbouw van een coherent HR-beleid,… 
  • Coaching en peer-to-peer: 4 individuele coachingmomenten en 4 peer-to-peersessies om nog dieper in te gaan op jouw specifieke uitdagingen.
  • Slotsessie: een inspirerende slotsessie van een halve dag.

Voor wie?

Dit traject is exclusief ontworpen voor bedrijven die minstens 20% per jaar groeien in zowel omzet als personeelsbestand, met de ambitie van duurzame groei over meerdere jaren.

Wie stapt in?

De aandeelhouder of de CEO die op korte termijn aandeelhouder wordt of autonoom de strategische richting van het bedrijf kan bepalen. Voorafgaand aan de inschrijving vindt een intakegesprek plaats met Accelero-coach Johan Van Gool.

VRAAG HIER EEN INTAKEGESPREK AAN

Meer info & inschrijven

Voor meer info of om in te schrijven kan je contact opnemen met Johan Van Gool ( johan.vangool@voka.be of 0478 88 57 66).

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Leden: 3.950 euro - niet-Leden: 4.740 euro
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
08.00 - 22.00 uur
Locatie

Voka West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk

Locatie

Adres

Voka West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk