AI in de foodindustry

Tijdens dit event zullen meerdere experts uit zowel de AI- als de logistieke industrie hun inzichten delen over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van AI in de logistiek.

Praktisch

Date
Tijdstip
11.00 - 12.00 uur
Locatie
Online

Tijdens dit webinar zullen meerdere experts uit zowel de AI- als de logistieke industrie hun inzichten delen over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van AI in de logistiek.

Het webinar zal o.a. gaan over de impact van AI op supply chain management, waarbij wordt besproken hoe AI kan bijdragen aan een efficiëntere en meer responsieve keten. Vervolgens wordt er ingegaan op voorspellende analyses en machine learning voor vraagvoorspelling en voorraadbeheer, waarbij concrete voorbeelden worden gegeven van hoe bedrijven deze technologieën al succesvol toepassen.

Dit webinar is een unieke kans voor professionals in de logistieke sector om up-to-date te blijven met de nieuwste technologische innovaties en hun toepassingen. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te verkrijgen en te netwerken met experts uit het veld.

Praktisch

Date
Tijdstip
11.00 - 12.00 uur
Locatie
Online