Fund Me (najaar 2024)

Met Fund Me helpen we het kapitaal op te halen om jouw ambities te bekostigen. We stomen jou klaar voor elke fase in een kapitaalronde. Zo kan jij focussen op wat er écht toe doet: jouw onderneming uitbouwen.

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie

NOA HQ Boomgaardstraat 115 2018 Antwerpen - Berchem

Fund Me in ’t kort

  • 10 weken lang intensieve begeleiding
  • Leer een ijzersterk financieel plan te bouwen
  • Scherp je pitching skills aan
  • Krijg de nodige juridische basis

Kick-off

In de voormiddag leren we elkaar kennen, duiken we samen in je business plan en worden jouw key metrics uitgedaagd. In de namiddag zit je samen met experten van Moore om aan de fundamenten van je financieel plan te timmeren òf jouw bestaand financieel plan onder de loep te nemen.

🧑‍💻Na deze sessie krijg je 4 à 5u persoonlijke begeleiding van één van de financiële experten van Moore

Legal prep

De juridische experten van Four & Five en financiële experten van Moore nemen je mee in het proces van due diligence, het samenstellen van een finmix, het vakjargon van termsheets en de wereld van waarderingen. Op het einde van de dag weet je concreet hoe je jouw kapitaalronde met het nodige zelfvertrouwen moet aanvliegen (en kom je na de verlossende handtekening niet voor onprettige verrassingen te staan).

Scaling experience day

In welke fase zit jij met jouw bedrijf en welke types financiering sluiten het meeste aan bij jouw situatie? We duiken in verschillende investeringsvormen en lijnen af waar jij je bevindt op de schaal van starter tot corporate zodat jij weet met welke investeerders je het beste spreekt.

Pitch training

Jouw financieel plan is klaar voor gebruik. Maar kan je ook overtuigen? De combinatie van het intensief oefenen van je pitch en een stevige dosis feedback van je peers, experten en het NOA-team zorgt ervoor dat jij nooit meer met je mond vol tanden staat. Elevator, bring it on!

Pitch day

The proof of the pudding is in the eating. Jij pitcht jouw business voor ons panel van founders, mentors, financiële en juridische experten en business angels. Zouden zij in jou investeren? Great! You’re ready to kick some ass. We heffen samen het glas op een geslaagd traject.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 2850
Organisator
NOA
Initiatief

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie

NOA HQ Boomgaardstraat 115 2018 Antwerpen - Berchem

Locatie

Adres

NOA HQ Boomgaardstraat 115 2018 Antwerpen - Berchem