Groeien met AI

Heb je een groeibedrijf en wil je de bestaande bedrijfsprocessen optimaliseren met AI of heb je een nieuw businessidee waarin AI een centrale rol speelt? Dan is de opleiding 'Groeien met AI' iets voor jou!

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Situering

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

In de tweedaagse opleiding “Groeien met AI” nemen we je mee in de wereld van AI en machine learning. We laten zien hoe deze snel evoluerende technologieën jouw bedrijf kunnen helpen om processen te verbeteren en nieuwe businesskansen te verkennen. Via praktische sessies en interactieve demo’s krijg je inzicht in de meest innovatieve AI-toepassingen, en werk je aan een eigen AI-case voor je bedrijf.

Dag één biedt een diepgaande introductie in AI en machine learning. We verkennen de laatste trends en laten zien hoe bedrijven AI strategisch kunnen inzetten. Hiernaast bespreken we waarom controle over je eigen data van cruciaal belang is en hoe je dit als bedrijf kan waarborgen. Door middel van interactieve demo's maak je kennis met de nieuwste AI-technologieën en de nieuwe mogelijkheden die dit creëert voor jouw bedrijf.

Op dag twee gaan we direct aan de slag met je eigen AI-case. Deze dag is volledig gewijd aan het toepassen van de opgedane kennis op jouw bedrijfsspecifieke situatie. Zo kan je als groeibedrijf zelf op een strategische manier met AI aan de slag.

Docenten

Tech-ondernemers Kobe Indemans en Daan Lenaerts van BRBX, een softwarebedrijf dat ondernemingen helpt met het uitbouwen van AI-gedreven oplossingen die volledige controle over eigen data bieden, zullen deze opleiding begeleiden. 

Voor wie?

Is jouw bedrijf 3 tot 5 jaar oud en wil je bestaande bedrijfsprocessen optimaliseren met AI, of heb je een nieuw businessidee waarin AI een centrale rol speelt? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Programma

Sessie 1 (05/12/2024):

  • Introductie tot AI en machine learning
  • Hoe ziet het AI landschap er vandaag uit?
  • Hoe kan AI ingezet worden in bedrijven?
  • Data als asset: hoe bewaar ik controle over mijn data?
  • Interactieve demo’s van cutting-edge AI toepassingen

Sessie 2 (10/12/2024): Cases van deelnemende bedrijven uitwerken

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Situering

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Situering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt