Inspiratiecafé 'Hoe bepaal ik de beste prijs voor mijn doelgroep?'

Op woensdagavond 16 oktober 2024 organiseert Vrouwennet vzw het inspiratiecafé 'Hoe bepaal ik de beste prijs voor mijn doelgroep?' in Kontich. Dit is een uniek aanbod voor iedereen die zich getriggerd voelt om een eigen zaak te starten en/of die zich wil laten inspireren door de kennis en verhalen van een aantal ervaren vrouwelijke ondernemers. We zoomen in op de uitdagingen die ze hebben overwonnen en de strategieën die ze hebben toegepast om hun prijs te bepalen.

Praktisch

Date
Tijdstip
18.30 - 22.00 uur
Locatie

AFAS Software Prins Boudewijnlaan 7A 2550 Kontich

Op het programma

Een panelgesprek, gemodereerd door Yasmina El Messaoudi, met de volgende ervaren onderneemsters:

  • Bouchra Hashassi: oprichter en CEO van Washville Truckwash Antwerp. Bouchra richt zich met haar bedrijf op het welzijn van vrachtwagenchauffeurs en de duurzaamheid van voertuigen. 
  • Sigal Rabinovitz: ondernemer en Directeur Sales & Marketing bij Crowne Plaza. Sigal combineert haar rol als zelfstandig ondernemer in bijberoep met de functie van Directeur Sales en Marketing bij Crowne Plaza.
  • Danielle Vanwesenbeeck: zaakvoerder van MASTERmail. Als gedreven zaakvoerder van MASTERmail leidt Danielle haar KMO, een verzendhuis dat dagelijks grote partijen verzendingen voorbereidt, waaronder hoofdzakelijk geprinte mailings en geschenkpakketten. 
  • Sarah Embrechts: Fotograaf & oprichter van &Stories. Sarah is een getalenteerde fotografe en de creatieve kracht achter &Stories, haar zaak die zich focust op het vastleggen van unieke verhalen en momenten.

Na de pauze krijg je de gelegenheid om in kleine groepjes in dialoog te gaan met deze ondernemers.

Timing

  • 18u30: Onthaal inspiratiezoekers
  • 19u00: Welkomstwoord en Panelgesprek
  • 20u00: Pauze met een hapje en een drankje
  • 20u30: Meet and greet cirkels
  • 21u30: Networking
  • 22u00: Einde

Locatie

Deze gaat door bij AFAS Software, Prins Boudewijnlaan 7A, 2550 Kontich. Er is gratis parkeergelegenheid op de ruime kantorensite.

Inschrijven

Deelname is gratis, dus 'spread the word!'.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Bij annulatie van je inschrijving na 9 oktober, wordt er een cateringkost van 25 euro aangerekend.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Vrouwennet i.s.m. Unizo

Praktisch

Date
Tijdstip
18.30 - 22.00 uur
Locatie

AFAS Software Prins Boudewijnlaan 7A 2550 Kontich

Locatie

Adres

AFAS Software Prins Boudewijnlaan 7A 2550 Kontich