Inspiratiesessie en kick-off: Zo laat je ecosystemen voor ondernemerschap floreren

VLAIO werkt elke dag samen met talloze gewaardeerde partnerorganisaties. Al deze partners behoren tot het VLAIO Netwerk, en met dat netwerk willen we van Vlaanderen een hecht samenwerkend ecosysteem maken, waarin ondernemers optimaal ondersteun en begeleid worden.

Erik Stam

Praktisch

Date
Tijdstip
12.00 - 17.00 uur
Locatie

BEL Havenlaan 86c/3002 1000 Brussel

Op vrijdagnamiddag 25 oktober vertellen we jullie graag hoe we die ambitie concreet willen vertolken. We laten ons daarbij inspireren door professor Erik Stam (Universiteit Utrecht), die ons uitlegt wat de meerwaarde van een ondernemend en innoverend ecosysteem is. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jullie mening over onze acties en plannen. 

Tegelijkertijd vieren we op 25 oktober de kick-off van de dienstverleningen die de komende 4 jaar in de markt zullen gezet worden door 13 partnerorganisaties van VLAIO. Zij zullen op vraag van de Vlaamse Regering bedrijven begeleiden op vier cruciale vlakken: advies voor starters, begeleiding van ondernemers op kantelpunten, begeleiding van start-ups en scale-ups en productiviteitsgroei via digitalisering en duurzaamheid.  

We sluiten de namiddag af met een hapje en een drankje.

Blokkeer alvast de namiddag van 25 oktober in jullie agenda. Afspraak in het gebouw van BEL, op de site van Tour & Taxis.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Cover boekje Erik Stam
Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO
Thema's

Praktisch

Date
Tijdstip
12.00 - 17.00 uur
Locatie

BEL Havenlaan 86c/3002 1000 Brussel

Locatie

Adres

BEL Havenlaan 86c/3002 1000 Brussel