Internationale Matchmaking tijdens de Precision Fair 2024

In samenwerking met Mikrocentrum, de organisator van de Precision Fair, nodigt het Enterprise Europe Network je van harte uit voor de internationale matchmaking tijdens de Precision Fair 2024. Dit unieke evenement brengt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van precisietechnologie en Big Science samen met toonaangevende onderzoekers, zakenpartners, OEM's, leveranciers en tussenpersonen.

Praktisch

Date
Tijdstip
10.00 - 17.00 uur
Situering

Brabanthallen Diezekade 2 5222 AK 's-Hertogenbosch Nederland

De Precision Fair 2024 vindt plaats op 13 en 14 november 2024 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Gedurende deze twee dagen wordt de beurs het grootste netwerkplatform in West-Europa voor Precisietechnologie en Big Science, met een conferentieprogramma op de beursvloer en bilaterale ontmoetingen. Dit maakt het dé plek om nieuwe samenwerkingen te starten en innovatieve oplossingen te vinden voor technologische uitdagingen.

Waarom deelnemen aan de matchmaking?

De b2b matchmaking sessies geven alle bezoekers, deelnemers en exposanten de kans om vooraf afspraken te plannen met andere geïnteresseerden. In vooraf geplande 30-minuten sessies, zowel op locatie als online, ontdek je snel welke gemeenschappelijke doelen jullie delen en hoe je elkaar kunt versterken.

De matchmaking sessies vinden plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november 2024. Mis deze kans niet om nieuwe connecties te leggen en je netwerk uit te breiden!

Meer informatie nodig of wil je een afspraak inplannen? Bezoek dan Precision Fair 2024 - Home (b2match.io)!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network i.s.m. Mikrocentrum

Praktisch

Date
Tijdstip
10.00 - 17.00 uur
Situering

Brabanthallen Diezekade 2 5222 AK 's-Hertogenbosch Nederland

Situering

Adres

Brabanthallen Diezekade 2 5222 AK 's-Hertogenbosch Nederland