Masterclass Ai met Antti Karppinen

Ai neemt een steeds belangrijkere rol op en is niet meer weg te denken uit de samenleving en vooral de professionele wereld. We gebruiken het om teksten te schrijven, beelden te genereren, oplossingen te bedenken en plannen te maken. Als professioneel fotograaf is het belangrijk om bij te blijven met deze evolutie. Je moet weten wat de verschillende programma’s kunnen en hoe jij ze kan gebruiken om jouw business nog beter te maken. En dat is we waar we met dit Lerend netwerk op in zetten. Antti Karppinen is een autoriteit op vlak van beeldbewerking. Hij volgt de evolutie op de voet op en verdient ook veel geld met zowel foto als video opdrachten. Antti geeft je inzicht in verschillende programma’s en toont je ook hoe je er een business model rond kan bouwen.

Dit event is afgelopen

Programma

Dag 1: Dinsdag 24 september 

Tijdens deze dag focussen we ons op geavanceerde technieken richten in Ai en leer je beter werken met Stable Difusion. Je leert de verschillende websites en diensten kennen. Deze dag is bedoeld voor fotografen die vorig jaar de Masterclass reeds volgden, maar als je dag 1 volgt kan je deze dag ook volgen.   

Daarnaast leren we verschillende retoucheertechnieken als je je beelden combineren met de achtergronden die Antti tijdens de demonstratie heeft gemaakt. We gaan ook dieper in op de Unreal Engine 3D werkruimte om te leren hoe je die kunt gebruiken met je eigen beelden.  

Dag 2: Woensdag 25 september 

Tijdens de laatste dag gaan we dieper in op de businessmodellen en ga je aan de slag met animaties en video’s. Wat kan er tegenwoordig allemaal met video en hoe kan je deze gebruiken.  

Je leert met verschillende AI-tools voor video werken.  

De focus van deze dag ligt ook op welke verdienmodellen er bestaan met AI in fotografie en video. Antti gaat dieper in hoe hij AI gebruikt voor echte opdrachten en hoe hij prijzen berekend. Daarnaast krijg je inzicht in persoonlijke projecten en hoe je deze kan gebruiken in je business. Ook het aspect tentoonstellen wordt dieper bekeken. Tot slot krijg je inzicht in NFT’s en hoe ze het landschap van fotografen die kunst maken veranderen. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 595
Organisator
UNIZO i.s.m. beroepsfotografen.be
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

beroepsfotografen.be vzw Willebroekkaai 37 1000 Brussel