Administratief ondersteuner (t.e.m. 7 juni 2022)

Publicatiedatum
Als administratieve kracht ondersteun je de steunprocessen en de projectadviseurs van de afdeling Steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Naast algemene secretariaatsondersteuning ben je verantwoordelijk voor de registratie van gegevens in de IT-applicatie KRIS.
  • Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van de projectadviseurs.
  • Je redigeert de nota’s en briefwisseling voor het kabinet van de minister.
  • Je bent verantwoordelijk voor het in orde zetten en up-to-date houden van de dossiers in de IT-applicatie KRIS.
  • Je reserveert zalen en treintickets.
  • Je volgt inkomende post en mails op.

Jouw kwaliteiten? Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en goede IT-vaardigheden. Je werkt graag en vlot samen met de collega’s die je ondersteunt.

Je kan meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken. Kijk zeker ook eens op VLAIO werft aan! | Agentschap Innoveren en Ondernemen.
 

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarde:

Je hebt een diploma van algemeen hoger secundair onderwijs (aso of een diploma uit de studierichting in een doorstroomfinaliteit) of een diploma van technisch secundair onderwijs (tso of een diploma uit de studierichting in een arbeidsmarkt en doorstroomfinaliteit) dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau C bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma’s niveau C vind je hier.

Wat bieden we?

Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van medewerker met bijhorende salarisschaal C111. Hier kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.

Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

 

Iets voor jou? 

Ontdek meer over deze boeiende vacature en solliciteer meteen online. Solliciteren kan tot en met 7 juni 2022. 

 

Delen: