Bezoek de PIO-stand op de Trefdag Vlaanderen Digitaal

Publicatiedatum

Donderdag 24 oktober staat Flanders Expo Gent helemaal in het teken van de Trefdag Vlaanderen Digitaal. Kom zeker langs bij de PIO-stand op de beursvloer. Laat je inspireren tijdens de liveshow, verschillende debatten en meer dan 20 infosessies waaruit je kan kiezen.

Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024: verantwoord digitaliseren

Digitalisering zit in het hart van onze samenleving, onze bedrijven en onze overheden. Door de evoluties van onder meer artificiële intelligentie versnelt technologie onze levens, verandert de maatschappij en verbetert potentieel. Op voorwaarde dat we die technologie op een doordachte en verantwoorde manier inzetten. Het is tijd om het digitale menselijker te maken. 

De Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024 kijkt naar duurzame, betrouwbare en inclusieve technologie. Hoe kunnen we de samenleving en de overheid van morgen zo ontwerpen dat we de levens van Vlamingen en de samenleving blijven verbeteren? Met betere dienstverlening, met vooruitziend beleid, met onze slimme steden, met minder afhankelijkheden, … 

Connecting the dots, voor een verantwoorde digitale transformatie. Daar gaat de Trefdag 2024 over. Samen maken we het verschil!

Programma

De dag start met een grote liveshow met keynotes van Jan Smedts, hoofd van Digitaal Vlaanderen, Pascale Van Damme, voorzitter van de KBVB en Ellen Van den Berghe, CEO Publiq. Tot slot vertelt Thomas Winters, postdoctoraal onderzoeker aan KU Leuven, of computers ook grappig kunnen zijn.

Overdag kan je de beurs en de PIO-stand bezoeken, netwerken en deelnemen aan meer dan 20 breakout-sessies in diverse zalen. Het programma is onderverdeeld in 4 tracks:

  1. Hoe zal AI de samenleving veranderen?
  2. Meer samenwerken voor meer digitale veiligheid
  3. Mensgericht digitaliseren, een kwestie van verantwoordelijkheid
  4. Een slimme stad zet de burger centraal

Ontdek het volledige programma.

Interesse?

Interesse in de Trefdag Vlaanderen Digitaal? Zin om de PIO-stand te bezoeken? Inschrijven kan vanaf nu.

Delen: