Co-creatiesessies dienstverlening voor meer en ambitieuzer ondernemerschap

Publicatiedatum
VLAIO wil de dienstverlening voor meer en ambitieuzer ondernemerschap opnieuw uitbesteden via een overheidsopdracht. In de voorbereidende fase willen we maximale input verzamelen uit het brede ecosysteem. Hoofdbetrachting is dat in het nieuwe bestek geen verassingen staan voor de partijen die deelnemen aan het volledige traject.

Daarnaast wil het agentschap heel helder zijn over de krijtlijnen waarbinnen het met alle stakeholders wil zoeken naar een collectieve ambitie op vlak van: 

  • te bereiken doelen met het bestek;
  • samenwerking van de actoren die inschrijven op de opdracht met de andere actoren in het VLAIO Netwerk (o.a. gezamenlijk opgestelde doorverwijscriteria en intakeproces dat makkelijke doorverwijzing mogelijk maakt);
  • KPI’s als vergoedingsbasis;
  • delen van informatie en data in 2 richtingen.

Aan de drie co-creatiesessies die in november en december plaats vonden, namen gemiddeld 65 stakeholder deel. In dit videoverslag vertellen enkele deelnemers hoe zij het traject beleefden.

Op 4 februari sluiten we de cyclus af met een terugkoppelingsmoment. Daarna gaan we aan de slag om het bestek uit te schrijven. De oproep tot kandidaatstelling is gepland in het voorjaar van 2019.

Delen: