Infosessie over de PIO-oproep gemist? Bekijk de opname

Publicatiedatum

Tot 10 oktober kan je als publieke organisatie een projectaanvraag indienen bij PIO. Daarom organiseerden we op 3 september een online infosessie waarin we alle nodige info gaven over de projectoproep. Kon je er niet bij zijn? Bekijk dan de opname van de infosessie.

Inhoud infosessie

De opname van de online infosessie geeft jou meer info over de PIO-oproep. Je krijgt uitleg over wat PIO voor jou kan betekenen, komt te weten hoe je best je projectaanvraag opmaakt en ontdekt enkele tips & tricks voor jouw aanvraag. Ervaringsdeskundigen geven je ook een inkijk in hoe een PIO-traject tot stand komt, verloopt en welke resultaten het kan opleveren.

Dien jouw project in

Interesse in de PIO-oproep? Dien jouw project in tot 10 oktober. Twijfel je nog? Bekijk de getuigenissen van vorige PIO-aanvragers. 

 

Programma Innovatieve Overheidsopdrachten

PIO helpt de Vlaamse overheid en Vlaamse publieke sector om – via overheidsopdrachten – innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen, testen en valideren. Het gaat om innovatieve oplossingen voor publieke noden waar geen kant-en-klare oplossingen voor op de markt zijn. Meer informatie op vlaio.be/pio.

 

Delen: