Infosessie rond onze PIO-oproep gemist? Bekijk hier de opname!

Publicatiedatum

Tot 10 oktober kan je als publieke organisatie een projectaanvraag indienen bij PIO. Daarom organiseerden we op 3 september een online infosessie waarin we alle nodige info gaven over de project oproep. Kon je er niet bij zijn? Bekijk dan hier de opname van de infosessie.

Tijdens de online infosessie krijg je uitleg over wat PIO voor jou kan betekenen en hoe je best je projectaanvraag opmaakt. We laten ook ervaringsdeskundigen aan het woord. Zij geven je een inkijk in hoe een PIO-traject tot stand komt, verloopt en welke resultaten het kan opleveren. Je krijgt zelfs tips & tricks voor jouw aanvraag. In afwachting van deze infosessie kan je ook al een kijkje nemen op onze webpagina over de PIO-oproep.

Twijfel je nog om een project in te dienen? Dan kan deze infosessie je dat extra duwtje in de rug geven.

 

Programma Innovatieve Overheidsopdrachten

PIO helpt de Vlaamse overheid en Vlaamse publieke sector om – via overheidsopdrachten – innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen, testen en valideren. Het gaat om innovatieve oplossingen voor publieke noden waar geen kant-en-klare oplossingen voor op de markt zijn. Meer informatie op vlaio.be/pio.

 

Delen: