IPC 2024: bekijk de sessie 'The Competitive Dialogue: theory meets practice'

Publicatiedatum

Heb je de break-outsessie 'The Competitive Dialogue: theory meets practice' tijdens de Innovation Procurement Conference 2024 gemist? De opname van deze sessie is nu beschikbaar.

Waarover gaat deze sessie?

Enkele Belgische gemeenschappen wilden samen een innovatief elektronisch systeem voor het volgen van delinquenten aankopen. Een aanbestedingsprocedure was noodzakelijk. Rudi Strubbe lichtte in zijn workshop de gebruikte strategie en methodologie toe, evenals de belangrijkste ervaringen en obstakels. Hij belichtte de goede en slechte kanten van het gebruik van een concurrentiegerichte dialoog in een gezamenlijke aanbesteding.

Wat is de Innovation Procurement Conference?

De Innovation Procurement Conference bracht captains of industry, kmo’s, start-ups, beleidsmakers, publieke aankopers, risicokapitaalverschaffers, onderzoekers en innovators samen om de laatste inzichten rond innovatieve overheidsopdrachten te bespreken. Deze internationale conferentie kwam tot stand dankzij PIO en Departement Economie, Wetenschap en Innovatie in nauwe samenwerking met de Europese Commissie en de European Innovation Council.

Delen: