IPC 2024: bekijk de sessie 'Let’s be nice and create value!'

Publicatiedatum

Heb je de break-outsessie 'Let’s be nice and create value!' tijdens de Innovation Procurement Conference 2024 gemist? De opname van deze sessie is nu beschikbaar.

Waarover gaat deze sessie?

Publieke innovatie vormt een uitdagende context, waarbij het primaire doel het creëren van maatschappelijke waarde is. Dany Robberecht verkent in deze sessie de fijne kneepjes van innovatieve overheidsopdrachten en biedt inzicht in het samenwerkingsproces met zowel de markt als de gebruikers binnen de unieke context van publieke organisaties.

Hoewel de meeste aankoopprofessionals vriendelijk zijn en publieke organisaties - in theorie - uitzonderlijk goed geschikt zijn om innovatievriendelijk aan te kopen, zijn er nog veel opportuniteiten om (innovatie)vriendelijkheid in onze aankooppraktijken te integreren. Hoe maken we innovatieve overheidsopdrachten vriendelijker? Professor Fredo Schotanus legt uit waarom publieke organisaties bij uitstek geschikt zijn om innovatievriendelijk in te kopen.

Wat is de Innovation Procurement Conference?

De Innovation Procurement Conference bracht captains of industry, kmo’s, start-ups, beleidsmakers, publieke aankopers, risicokapitaalverschaffers, onderzoekers en innovators samen om de laatste inzichten rond innovatieve overheidsopdrachten te bespreken. Deze internationale conferentie kwam tot stand dankzij PIO en Departement Economie, Wetenschap en Innovatie in nauwe samenwerking met de Europese Commissie en de European Innovation Council.

Delen: