Meebouwen aan de toekomst van software-innovatie? Ontdek de ITEA Project Outline Days

Publicatiedatum

Met jouw onderneming meebouwen aan de toekomst van software-innovatie? Dan zijn de ITEA Project Outline Days iets voor jou! Kom van 10 tot 12 september 2024 langs in het Flanders Meeting and Convention Center in Antwerpen.

Fiberkabels

Wat zijn ITEA Project Outline Days?

Innovatieve ideeën en projectconcepten uitwisselen? Netwerken en samenwerken met inspirerende professionals en organisaties? De nieuwste ontwikkelingen in de softwaresector verkennen? Dat kan tijdens de ITEA Project Outline Days. Dit evenement vindt plaats van 10 tot 12 september 2024 in het Flanders Meeting and Convention Center in Antwerpen.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de Project Outline Days kan je je verwachten aan een uitgebreid programma. Je krijgt niet alleen presentaties over de resultaten uit voorgaande ITEA-projecten, maar ook een voorstelling van nieuwe projectconcepten. Daarbovenop kan je verschillende sessies volgen. In werkgroepsessies neem je actief deel aan de vorming van internationale consortia. In de plenaire sessie laat je je inspireren door vooraanstaande sprekers. Ook zijn er postersessies.

Welke onderwerpen komen aan bod in ITEA-projecten? 

Je kan een waaier aan onderwerpen verwachten die aan bod komen in ITEA-projecten, maar software-ontwikkelingen zijn noodzakelijk. Artificiële intelligentie, waaronder large language models en andere generatieve AI, is een belangrijk onderwerp op dit moment. Daarnaast zijn er allerlei projecten op vlak van slimme gezondheidszorg. Ook verwachten we opnieuw meerdere projectconcepten rond cybersecurity, veiligheid en beveiliging binnen bedrijven. Op vlak van industrie 4.0 en smart engineering komen onderwerpen als simulatietools, digital twins, robotica en IoT vaak aan bod. Ook zijn er projecten die focussen op duurzaamheid.

Interesse?

Markeer 10-12 september 2024 alvast in jouw agenda. Ben je geïnteresseerd of ken je bedrijven die baat kunnen hebben bij ITEA? Laat het hen weten en bereid je voor om jouw projectideeën te delen en uit te breiden op internationaal niveau. Inschrijvingen voor de PO days kunnen binnenkort via de ITEA-website.

Meer info

Nood aan meer informatie? Surf naar de ITEA website of bekijk het ITEA-programma. Heb je specifieke vragen? Stuur een mail naar frederik.devusser@vlaio.be of bel naar +32 2 432 42 98.

Delen: