Neem je deel aan de Smart City Expo in Barcelona? Laat het de VVSG weten!

Publicatiedatum

Zoals elk jaar is Barcelona de place to be om de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart city, digitalisering en stedelijke ontwikkeling te ontdekken. In het Belgisch paviljoen krijgen Vlaamse lokale besturen de gelegenheid om hun smart city projecten te presenteren. Ga je naar de Smart City World Expo? Laat het dan even weten via de bevraging van de VVSG.

Smart City Expo World Congress

Het Smart City Expo World Congress in Barcelona vindt dit jaar plaats van 4 tot 7 november. De VVSG is benieuwd of jouw lokaal bestuur dit jaar (opnieuw) aanwezig zal zijn.

Ook dit jaar verzorgt de VVSG een inhoudelijk programma, onder andere in het Belgisch paviljoen. Hier kan je interessante pitches, panelgesprekken en presentaties bijwonen van diverse stakeholders. Vlaamse lokale besturen krijgen de kans om hun eigen smart city projecten te presenteren en een internationaal publiek te inspireren.

Bevraging

De VVSG is momenteel bezig met de voorbereidingen voor dit werkbezoek naar Barcelona. Daarom vragen ze al wie overweegt om deel te nemen om de vragenlijst in te vullen. Zo kan de VVSG het werkbezoek zo goed mogelijk organiseren en afstemmen op jullie wensen en behoeften. Overweeg je om deel te nemen? 

Meer info?

Voor meer info kan je terecht bij Joris Voets (joris.voets@vvsg.be) of Dorothee De Ganck (dorothee.deganck@vvsg.be). 

 

Samen voor sterk ondernemen 

Meer en sterker ondernemerschap in innovatieve steden en gemeenten: daar gaan we voor! De VVSG en VLAIO bundelen de krachten in het project Overlegtafels Economie & Smart Cities. Je leest er meer over op  www.vlaio.be/lokalebesturen. #sterkondernemen. 

 

Delen: