Netwerksessie "Marktconsultatie" van het Kennisnetwerk overheidsopdrachten

Publicatiedatum

Op 6 maart 2024 van 9.30 uur tot 12.30 uur vindt een netwerksessie van het Kennisnetwerk Overheidsopdrachten plaats. Tijdens deze netwerksessie komt het thema ‘marktconsultatie’ aan bod. Deze kennisnetwerksessie wordt georganiseerd door het Facilitair Bedrijf in samenwerking met PIO.

Het Kennisnetwerk Overheidsopdrachten van het Facilitair Bedrijf organiseert tezamen met het PIO op 6 maart 2024 een netwerksessie over de marktconsultatie.

Ook bij overheidsopdrachten geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Voordat je de markt opgaat met je opdracht, verken je die markt daarom best eerst goed tijdens een marktconsultatie. Inzicht in de markt, in de bestaande producten of diensten en op de mogelijke ondernemers/inschrijvers is onontbeerlijk bij het opstellen van goede opdrachtdocumenten. Een marktconsultatie zorgt op die manier voor tijdwinst en een goed uitgewerkte overheidsopdracht die aansluit bij de markt.

In deze netwerksessie worden de juridische contouren van de marktconsultatie verkend en worden er  praktische tips and tricks aangereikt hoe om te gaan met de markt. Daarnaast bieden wij als PIO een inkijk in onze ervaring en kennis rond de marktconsultatie binnen innovatieve overheidsopdrachten. 

Deze netwerksessie vindt plaats op 6 maart 2024 om 9.30 uur in het in zaal 01.43 - Toots Thielemans in het Herman Teirlinck gebouw te Brussel. Na de netwerksessie wordt in de gelegenheid voorzien om te netwerken bij een drankje en broodje.

Inschrijven

Deze netwerksessie is helaas al volzet. Maar geen nood! Heb je interesse in dit thema, laat dan je gegevens achter via dit formulier. Bij voldoende interesse, bekijkt PIO of het nog een bijkomende sessie rond dit thema organiseert.

Meer informatie over het Kennisnetwerk Overheidsopdrachten

Het Kennisnetwerk Overheidsopdrachten is een platform voor interne kennisoverdracht (ervaringen, goede praktijken, instrumenten,...) en actieve kennisdeling over overheidsopdrachten binnen de Vlaamse overheid.

Delen: