Op naar vereenvoudigde mobiliteitsvergunningen? Vul de enquête van Citerra in

Publicatiedatum

Heb jij ooit al een mobiliteitsvergunning aangevraagd, bijvoorbeeld voor autoluwe zones of voetgangersgebieden? Dan bracht dat waarschijnlijk veel administratief werk met zich mee. City of Things-project Citerra wil deze werklast verlichten. Door hun enquête in te vullen, geef je hen inzicht in de behoeften van jouw bedrijf.

Vergunning invullen

Werklast bij aanvraag mobiliteitsvergunningen

Met de invoering van gereglementeerde zones in steden en gemeenten in Vlaanderen, is de administratieve last voor bedrijven aanzienlijk toegenomen bij het aanvragen van mobiliteitsvergunningen. Dit is voor veel bedrijven een uitdaging.

City of Things-project ‘Citerra’

Het City of Things-project ‘Citerra’ streeft ernaar om deze werklast te verlichten. Het doel? De aanvraag en het beheer van vergunningen eenvoudiger en efficiënter maken via het e-loketondernemers.

Vul de enquête in

Om de specifieke behoeften van bedrijven in kaart te brengen, stelde Citerra een enquête op die polst naar jouw ervaringen met vergunningen voor onder andere autoluwe zones en voetgangersgebieden. Je kan de vragenlijst ook op voorhand bekijken.

Delen: