Vacature: IT ondersteuner Europese projecten

Publicatiedatum
Ben jij een enthousiaste en generalistische IT duizendpoot? Op zoek naar een gevarieerde en uitdagende job? Solliciteer dan tot en met 15 september!

Jobomschrijving

We zoeken een enthousiaste en leergierige collega om onze afdeling Europese Programma’s te versterken. Het doel van de functie is het ondersteunen van collega’s en subsidieaanvragers bij alle IT-aspecten van programmabeheer en uitvoering van Europese projecten. Een goede ingesteldheid is belangrijker dan ervaring, we bieden een intern opleidingstraject aan.

Een aantal van je taken zijn:

  • Het uitvoeren van testen op nieuwe versies van het portaal van het EFRO Vlaanderen programma (geautomatiseerde testen en/of functionele testen voor nieuwigheden);
  • Het onderhouden van SQL queries in access opzoekdatabases en het uitvoeren van imports van gegevens
  • Gebruikersbeheer en ondersteunen van interne en externe gebruikers van het EFRO Vlaanderen portaal;
  • Het analyseren van gevraagde wijzigingen met de nadruk op het achterhalen van de echte business noden (business analyse);
  • Het kritisch bekijken van bestaande werkwijzen en tools en zoeken naar verbetermogelijkheden;
  • Contacten leggen met interne en externe dienstenverleners op gebied van IT en ondersteunen bij uitvoering van migraties, nieuwe tools, …
  • Deelnemen aan werkgroepen binnen VLAIO en IT-projecten met impact voor de afdeling opvolgen;
  • Schrijven of updaten van handleidingen;
  • Administratieve taken rond IT-werkzaamheden (opvolgen facturatie, vastleggingen en prestaties).

Je zal een team vormen met de huidige Product Owner van het portaal en helpen om de kwaliteit van de bestaande dienstverlening te verhogen. Na een inwerkperiode bekijken we samen welke van bovenstaande taken het best passen bij jouw talenten en interesses en de noden van de afdeling.

Wie zoeken we? 

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:  

  1. Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid. 
  2. Of je beschikt over een geldig toegangsbewijs uitgereikt door VDAB, een ervaringsbewijs of een bewijs van beroepskwalificatie voor deze functie binnen de diensten van de Vlaamse overheid.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt. 

Wat bieden we? 

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Werken bij VLAIO

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Wij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. 

Wil je graag weten hoe het is om bij VLAIO te werken? Bekijk dan zeker deze video en hoor wat jouw toekomstige collega’s ervan vinden!

Delen: