Vacature: Projectadviseur klimaat en energie

Publicatiedatum

Wil jij een directe impact hebben op de klimaatverandering en de toekomst van de Vlaamse economie? Ben jij een technisch expert met een passie voor de klimaat- en energietransitie? Solliciteer dan tot en met 6 november voor de functie van projectadviseur klimaat en energie. Wil je meer weten? We organiseren een digitaal infomoment op 24 oktober om 14.30 uur.

Jobomschrijving

Vlaanderen moet de komende jaren grote stappen vooruitzetten om het energiesysteem koolstofarmer en duurzamer te maken. Zo kunnen we de Vlaamse klimaat- en energiedoelstellingen realiseren. Om dat te bereiken zijn investeringen in energie-efficiëntie, hernieuwbare energie, energie-infrastructuur en slimme energiesystemen nodig. De competitiviteit van onze bedrijven mag echter niet in het gedrang gebracht worden door de kosten verbonden aan de noodzakelijke investeringen voor de energietransitie. Door onze bedrijven daarin te ondersteunen kan de energietransitie ook opportuniteiten bieden voor hen.

Wil jij een directe impact hebben op de klimaatverandering en de toekomst van de Vlaamse economie? Ben jij een technisch expert met een passie voor de klimaat- en energietransitie? Klaar voor een uitdagende rol? Als projectadviseur bij VLAIO sta je mee in voor de beoordeling van projectaanvragen rond klimaat en energie, ingediend door bedrijven en andere organisaties.

Je wordt ingezet binnen het nieuwe initiatief: Transitiecontracten klimaatsprong. Jij zal de sleutelfiguur zijn in de evaluatie en opvolging van de innovatieve projecten die onze economie duurzamer maken. Bovenop de transitiecontracten beschikt VLAIO over een breed scala aan andere steuninstrumenten die de energietransitie bij ondernemingen stimuleren.

 

Infosessie op 24 oktober

Op 24 oktober 2024 organiseren we van 14.30 tot 15.30 uur een digitaal infomoment. Heb jij specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in via dit inschrijvingsformulier.

 

Wie ben jij?

  1. Je hebt een masterdiploma in de wetenschappen in het domein van klimaat en energie, bij voorkeur in industriële wetenschappen of ingenieurswetenschappen.
  2. Je hebt minstens 3 jaar functierelevante beroepservaring.

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal NA111. Via de salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt de volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, een financiële tussenkomst voor kinderopvang tijdens alle schoolvakanties, ...
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek.
 

Iets voor jou?

Solliciteren voor deze functie kan tot en met 6 november. Bekijk het selectiereglement en solliciteer nu.

 

Over VLAIO

VLAIO is het aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren ondernemerschap, ondersteunen innovatie en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Wil jij graag weten hoe het is om bij VLAIO te werken? Bekijk dan zeker onderstaande video en hoor wat jouw toekomstige collega's ervan vinden.

Delen: