Werkt jouw overheid met KBO-gegevens? Deel je ervaringen met de FOD Economie.

Publicatiedatum
Verschillende processen bij overheden gebruiken de gegevens uit de KBO. FOD Economie is benieuwd naar jullie ervaringen. Vul de enquête in tot 15/12.

Administraties, overheden, diensten en instanties gebruiken regelmatig de gegevens uit de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) in hun eigen processen. De beheersdienst van de KBO bij de FOD Economie is benieuwd naar jullie ervaringen met deze gegevens.

Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de KBO is één van de prioriteiten van de FOD Economie. Het is dan ook belangrijk om te weten welke impact deze gegevens hebben op de procedures bij andere overheden. Welke gegevens gebruiken jullie? Wat werkt goed? Van welke gegevens kan de kwaliteit verbeterd worden?

Vul de vragenlijst in tot 15 december 2020

De beheersdienst van de KBO nodigt tot 15 december 2020 overheden uit om deze vragenlijst in te vullen. Dit vraagt 15 tot 20 minuten van jouw tijd, maar je helpt er de FOD Economie en alle andere overheden mee. Via doelgerichte kwaliteitsacties wil de FOD Economie - waar mogelijk - tegemoetkomen aan de behoeften en noden die uit deze bevraging komen.

Delen: