Word jij Adviseur Digitale Technologieën bij VLAIO?

Publicatiedatum
Ben je gebeten door doorgedreven digitalisering en technologische innovaties zoals artificiële intelligentie, cybersecurity en industry 4.0? En wil je je graag verdiepen in de nieuwste innovaties binnen de Vlaamse IT-sector? Dan is deze job iets voor jou! Solliciteren kan tot en met 4 januari.
Robothand

Wat houdt de job in? 

  • Je beoordeelt projectaanvragen voor innovatiesteun 

Als Adviseur Digitale Technologieën beoordeel je projectaanvragen voor innovatiesteun. Deze aanvragen worden ingediend door bedrijven (van kleine kmo tot grote multinational) en andere organisaties binnen de IT-sector. Er is heel wat variatie, zowel in het projectbudget als in de aard van de projecten.

  • Je analyseert het business potentieel van de projecten 

Je beoordeelt niet alleen het technische luik, maar analyseert ook het business potentieel. Daartoe verzamel je essentiële informatie over het project, onder andere door een bespreking ter plaatse met de aanvragende bedrijven, gecombineerd met een bedrijfsbezoek. Op basis van de ingewonnen informatie maak je een grondige analyse over het innovatieve karakter, de slaagkans en de potentiële economische en maatschappelijke impact van deze projecten. Samen met je collega’s breng je een advies uit over mogelijke steun aan deze projecten. 

  • Je bent het aanspreekpunt voor projecten die gesteund worden

Van die projecten die gesteund worden, blijf je ook na de evaluatie het aanspreekpunt voor de aanvrager. Je staat ook in voor de verdere opvolging van de projectuitvoering.
In deze job is de maatschappelijke meerwaarde onmiskenbaar. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren die volop aan het digitaliseren zijn. Denk maar aan de voedingssector, de maakindustrie, de landbouw, de energiesector, de gezondheidszorg en de welzijnssector. Idealiter heb je al wat ervaring met een actuele digitale technologie, zoals AI, ML, NLP, CS, AR/VR.

Kortom, een uitdagende, niet alledaagse job waarbij specifieke kennis of bedrijfservaring met het in de markt zetten van innovaties of onderzoeksresultaten een meerwaarde is!

Wil je graag weten hoe jouw toekomstige collega's deze job ervaren? Lees dan zeker het verhaal van collega's Steven en Ares.

Wie zoeken we? 

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende 2 voorwaarden :

  1. Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. 
  2. Je hebt minimaal 4 jaar functierelevante ervaring met innovatieve projecten.

Wat bieden we? 

Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adviseur met bijhorende salarisschaal A211.

Meer info over werken bij de Vlaamse overheid

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer meteen online! Solliciteren kan tot en met 4 januari 2021.

Delen: