Bryo StartUp (Limburg): Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-100k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan?
Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Via opleiding, begeleiding, jouw community en ons netwerk zorgen we er samen voor dat je de eerste valkuilen kan vermijden en verder kunt groeien.

Mogelijk gemaakt door Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen

Voor wie?

Ondernemers die zijn opgestart, al dan niet in bijberoep, die hun zaak verder willen uitbouwen en professionaliseren. Voor alle sectoren.

Waar kun je je aan verwachten?

Start-weekend op locatie met mogelijkheid tot overnachting: je maakt kennis met de andere StartUps via teambuilding en gezamenlijke workshops. Dit is de aftrap van het Bryo StartUp-traject.

3 business dates op zaterdagochtend: met workshops, keynotesprekers en speeddates met 25 geselecteerde ondernemers en experts waar je een tafel mee boekt.

Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

praktijkgerichte werksessies krijg je aangeboden in Limburg. Daarboven krijg je de mogelijkheid om evenveel sessies te volgen in Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Zomercafé, kerstdrink en andere zijn community events waar je in contact wordt gebracht met deelnemers aan Bryo StandUp en Bryo ScaleUp.

Digitaal platform Bryo: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je traject monitoren en opvolgen.

Na samenspraak met je coach wordt beslist of je gebruik kan maken van het match-making digitaal platform voor eigenaars-ondernemers, dat je ondersteunt bij de samenstelling van een Raad van Advies; de zoektocht naar een Manager-Investeerder (co-founder); met hulpmiddelen (sjablonen en documenten) met de mogelijkheid netwerkvragen te stellen aan de community van eigenaars-ondernemers), enz.

Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Limburg (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp en Bryo ScaleUp).

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
500
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg gouverneur roppesingel 51 3500 Hasselt