Hoe draag je je bedrijf succesvol over?

Het overnemen of overlaten van een onderneming is een complexe aangelegenheid. Waar moet u op letten? Hoe bepaalt u de waarde van het bedrijf? Waar vindt u een geschikte koper voor uw onderneming of een bedrijf om over te nemen? Hoe zorgt u dat deze transactie zo vlot mogelijk verloopt?

Dit event is afgelopen

Let op: dit seminarie wordt via videoconferentie gegeven. Er wordt een registratielink gestuurd in de loop van de dag dat het webinar doorgaat. Na de registratie ontvangt u op het scherm een link die toegang geeft tot de webinar (deze link is uniek). De link wordt tegelijkertijd ook per e-mail naar u verzonden. Eenmaal op de link geklikt, moet u audio en video bevestigen, en kan u deelnemen.

Tijdens een presentatie schetst Barbara Mathieu, kmo-adviseur van Multiple Choice, het ideale stappenplan richting een succesvolle overdracht. Alle aspecten van deze transactie komen aan bod, zodat u buiten stapt met een hoop praktische tips en een krachtig actieplan om uw overname tot een goed einde te brengen. Na de presentatie is er tijd voorzien voor het behandelen van gerichte vragen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 40 excl. btw
Organisator
Zeker van je zaak i.s.m. NSZ

Dit event is afgelopen