Lab Social Media advertising

Digitale marketing is niet meer weg te denken uit het marketingplan. Aanwezig zijn op sociale media is dan ook een must. Tijdens dit lab Social Media Advertising krijg je een deep dive in alles wat te maken heeft met content creatie op Facebook en LinkedIn. Van beeldtaal, TOV naar social advertising en het correct bereiken van de doelgroep die voor jou relevant is.

Dit event is afgelopen

Inhoud

  • Hoe bepaal je welke kanalen in te zetten?
  • Wat is de sterkte van elk kanaal?
  • Welke sociale media strategie pas ik toe?
  • Hoe start ik aan een contentplan en hoe creëer je goede content?
  • Hoe vind ik de meest relevante doelgroep?
  • Hoe werken de kanalen op technisch vlak?
  • Hoe zet ik een advertentie op?
  • Hoe interpreteer ik de resultaten?

Je gaat tijdens deze opleiding zelf actief aan de slag en past de opgedane kennis toe in de praktijk. Op het einde van de sessies ben je in staat je sociale media kanalen correct in te zetten, correct te beheren en op de juiste manier content te tonen aan je meest relevante doelgroep.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor elke bedrijfsleider en marketeer die zijn sociale media kanalen optimaal wil benutten en op een slimme manier wil adverteren. Van junior tot senior, met en zonder copywritingskills. Maar de opleiding heeft ook raakvlakken voor sales en strategen die zich willen verdiepen in verkoop via sociale media. 

Trainer

Bernice Degens is teamlead van het Social Media team bij Intracto. Ze gelooft er sterk in dat je bij theorie alleen niet sterk genoeg in je schoenen staat. Ze zal er dus ook voor streven dat de praktijk voor iedere deelnemer duidelijk is zodat je na de opleiding volledig zelf aan de slag gaat. Bernice heeft ervaring op enkele grotere klanten, zowel B2B als B2C, denk hierbij aan: Casa, Ethias, Bacardi, Bokrijk, Proximus, Primagaz ea. . 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Intracto Herentals Zavelheide 15 2200 Herentals