Lerend Netwerk KLIMMAX °C

De problematiek van oververhitting leeft meer dan ooit. Onder andere de klimaatverandering, grote raamopeningen en gebrek aan beschaduwing veroorzaken steeds vaker problemen in de praktijk. We gaan na hoe je als architect het binnenklimaat kan optimaliseren door via ontwerpmaatregelen enerzijds oververhitting te voorkomen of deels op te vangen en anderzijds door passieve en actieve koeling toe te passen.

Praktisch

Datum
Tijdstip
19.00 - 19.00 uur
Locatie

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde

De problematiek van oververhitting leeft meer dan ooit. Steeds warmer wordende en langdurig aanhoudende zomers, grote raamopeningen en gebrek aan beschaduwing veroorzaken steeds vaker problemen in de praktijk.   

Binnen dit lerend netwerk gaan we na hoe je enerzijds oververhitting kan voorkomen door via ontwerpmaatregelen oververhitting (deels) op te vangen en anderzijds het binnenklimaat kan optimaliseren door passieve en actieve koeling toe te passen in je ontwerp.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Worstel je met bepaalde specifieke problemen of vraagstukken rond oververhitting en koeling in gebouwen? Dan kan je naast de 4 sessies ook advies inwinnen tijdens een één-op-één begeleiding met een expert. Dit zal toelaten om dieper in te gaan op jouw individuele situatie en om gerichte antwoorden te vinden op jouw specifieke vragen. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 490
Organisator
Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV)

Praktisch

Datum
Tijdstip
19.00 - 19.00 uur
Locatie

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde

Locatie

Adres

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde