Online Acceleratie programma ism. UnternehmerTum

Duitsland heeft een groot business-potentieel als derde grootste investeerder in durfkapitaal in Europa. Met een bevolkingsaantal van 83 miljoen is het een belangrijke groeimarkt. Dat biedt kansen voor jouw bedrijf. Wie weet wachten Duitse investeerders op jouw innovatief product?

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.00 - 14.00 uur

Wegens COVID-19 ontvangen veel organisaties nu geen internationale delegaties. Voor het Duits innovatiecentrum UnternehmerTUM is dat niet anders. Samen bieden we een (betalend) online programma aan om groeibedrijven voor te bereiden op de Duitse markt en op internationale groei. 

UnternehmerTUM is een toonaangevende incubator verbonden aan de Technische Universiteit van München. Dankzij deze samenwerking kunnen Vlaamse start-ups en scale-ups deelnemen aan een online acceleratieprogramma in samenwerking met UnternehmerTum.

 Kan jouw start-up of scale-up deelnemen? 

  • Heeft je bedrijf zijn product/market fit gevonden, heeft het betalende klanten en is het klaar om internationaal te gaan schalen?
  • Ligt de focus van je activiteiten op de ontwikkeling van een innovatief product, met een investering van risicokapitaal?
  • Heb je nog geen vestiging in Duitsland, maar wel een duidelijke visie op de betreding van die markt?
  • Is je bedrijf actief in één van de volgende sectoren: digital health, health tech, smart industry, smart cities, mobility & logistics?

Kennis van Duits is een meerwaarde, maar geen noodzaak. Online sessies verlopen in het Engels.

Bij vragen over het programma of over de deelnameprijs, aarzel dan niet contact op te nemen met Lies Boghaert, imec.istart Internationalization Officer

Organisator
Sirris i.s.m. Agoria & imec.istart

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.00 - 14.00 uur