Bedrijf overnemen of overlaten? Kom naar de Week van de bedrijfsoverdracht!

Publicatiedatum

Je bedrijf overlaten? Of, starten of groeien door overname? Bereid je voor! Tijdens de Week van de bedrijfsoverdracht kan je een gesprek boeken met een expert en deelnemen aan onze events in Mechelen en Leuven.

Week van de Bedrijfsoverdracht 2024: 18-22 november

Wil je groeien door overname? Of je bedrijf overlaten aan een partij waar je een goed gevoel bij hebt? Begin op tijd na te denken over je toekomst. Een overdrachtsproces kan immers tot 10 jaar duren. Start vandaag en informeer je tijdens de Week van de Bedrijfsoverdracht.

Boek een gesprek met een adviseur

Onze experts maken graag tijd voor jou tijdens een persoonlijk gesprek. Ze beantwoorden je vragen én reiken je nieuwe denkpistes aan zodat jij de overdracht van je bedrijf in alle rust kan voorbereiden. Gratis en vrijblijvend.

Plan nu je adviesgesprek.

Kom naar onze events in Mechelen en Leuven

Informeer je over de verschillende aspecten van bedrijfsoverdracht en maak kennis met tal van experts waarmee je een gratis adviesgesprek kan boeken. Zo kies je de expert die het beste bij jouw noden en vragen past.

  • 18 november in Mechelen - event gericht op grotere ondernemingen (> 10 werknemers) - schrijf je hier in
  • 22 november in Leuven - event gericht op kleine ondernemingen (< 10 werknemers) - schrijf je hier in

Lees verhalen van ondernemers

Je bent niet de eerste ondernemer die een bedrijf overlaat. Lees wat collega's vertellen over hun overname en ontdek de valkuilen en opportuniteiten uit eerste hand.

Laat je inspireren via vlaio.be/weekvandebedrijfsoverdracht.

Delen: