Vacature: Inspecteur EFRO

Publicatiedatum

We zoeken een enthousiaste, klantvriendelijke en vlotte collega om ons inspectieteam te versterken. Je controleert of de specifieke reglementeringen en normen nageleefd werden in het kader van toegekende Europese steun vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Interesse? Solliciteren kan tot en met 8 september. Op 29 augustus organiseren we van 10.30u tot 11.30u een online infomoment. 

Jobomschrijving

  • Je controleert promotoren intercommunales, gemeentes en overheidsorganisaties die projecten uitvoeren met EFRO-steun.
  • Je beoordeelt of de projecten voldoen aan de gestelde voorwaarden en of de middelen correct worden gebruikt.
  • Je legt je bevindingen vast in een gedetailleerd rapport.
  • Je werkt nauw samen met je collega's van de afdeling Europese Programma's om verdere stappen te ondernemen indien nodig.
 

Infosessie op 29 augustus

Op 29 augustus organiseren we van 10.30u tot 11.30u een. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in.

 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een masterdiploma in een economische of boekhoudkundige richting

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van Adjunct van de directeur.
  • Je krijgt een salaris op basis van de vastgelegde salarisschaal NA111.
  • Je ontvangt de volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, een financiële tussenkomst voor kinderopvang tijdens alle schoolvakanties, ...
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies).
  • Je activiteit bepaalt je werkplek: activiteiten worden uitgevoerd op de locatie die daar het beste geschikt voor is. Daarbij spelen de aard van de taken de persoonlijke voorkeuren en de afspraken die binnen het team gemaakt worden een rol. Je kan dus meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken, of van eender welke plek waar je een goede internetverbinding hebt.

Waar kom je terecht? 

VLAIO is het aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren ondernemerschap, ondersteunen innovatie en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) is ondergebracht binnen VLAIO en versterkt de groei en concurrentiekracht van Vlaanderen. Ontdek de projecten. Binnen het inspectieteam kan je rekenen op een fijne samenwerking met een 15-tal collega’s. 

Delen: