VLAIO Team Bedrijfstrajecten zoekt 2 programma-adviseurs AI & cybersecurity

Publicatiedatum
Vlaanderen wil onderzoek en implementatie van artificiële intelligentie en cybersecurity binnen het bedrijfsleven stimuleren. Leid jij dit programma mee in goede banen?
vacature

Bedrijven worden uitgedaagd om digitalisering als hefboom te gebruiken voor innovatie en groei. Via een impulsprogramma wil Vlaanderen onderzoek en implementatie van artificiële intelligentie en cybersecurity toepassingen in het bedrijfsleven stimuleren. Het biedt een enorme opportuniteit oor de Vlaamse economie om wereldwijd vermaard onderzoek in deze domeinen te vertalen naar concrete toepassingen binnen bedrijven..

Wil jij mee bijdragen aan de digitale transformatie van bedrijven om welvaart en welzijn in Vlaanderen  te verhogen? Grijp dan deze kans om je carrière te ontwikkelen in een organisatie met maatschappelijke impact. Team Bedrijfstrajecten vzw heeft als opdracht om bedrijven in Vlaanderen te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities door kennis, partners en financiële hefbomen aan te reiken. Onze organisatie vervult zo een belangrijke rol binnen VLAIO.

Wat mag jij verwachten en wat verwachten wij van jou?

Als gids verbindt jij de noden en verwachtingen van bedrijven met het door VLAIO ondersteund aanbod van partners (onderzoeksinstellingen en gespecialiseerde dienstverleners rond Artificiële Intelligentie (AI) en Cybersecurity) zowel vanuit profit als non-profit.

Het volledige vacaturebericht lees je hier.