‘s Werelds grootste clusterconferentie TCI komt naar Antwerpen

Publicatiedatum
Van 8 tot en met 10 oktober 2019 strijkt ’s werelds grootste clusterevenement neer in Vlaanderen. Voor zijn 22e editie kan TCI rekenen op de ondersteuning van Flanders Investment & Trade (FIT) en Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).

Deze inspirerende driedaagse vestigt volop de aandacht op de belangrijke rol van clusters in een continu veranderende omgeving. Antwerpen is gastheer, maar ook in onder andere Beringen, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Melle en Oostende staat er veel op het programma.

Je krijgt op #TCI2019 de unieke kans om:

  • bij te leren van tientallen internationale experts – waaronder Richard Baldwin, professor en wereldreferentie in internationale economie – tijdens interactieve workshops, rondetafelsessies en presentaties;
  • te kiezen uit 12 cluster tours langs Vlaamse topsectoren zoals chemie, gezondheid, smart cities, agro en voeding, luchtvracht, sport, duurzame materialen en energie;
  • te netwerken met honderden professionals, clustermedewerkers, academici  en overheidsvertegenwoordigers van over de hele wereld.

Ben je er ook graag bij? Schrijf je vandaag nog in voor TCI 2019 in Antwerpen.

Verder kan je op de officiële website terecht voor meer informatie over het programma, de accommodatie en de verschillende sprekers die er de revue passeren.

TCI aankondiging