ICON project

Terug naar Wat

Studie ICON in de praktijk

De steeds bredere inzet van het ICON projecttype over de laatste jaren leidt tot een toenemende omvang in steun toegekend in ICON projecten en tot een toenemende diversiteit op vlak van initiatie, evaluatie, uitvoering, opvolging en valorisatie van ICON projecten. In opdracht van VLAIO heeft studiebureau Technopolis Group hier in de periode 2020 - 2021 onderzoek naar gedaan. Op basis van de resultaten van deze studie besliste het Fonds voor Innoveren en Ondernemen in april 2022 om het ICON projecttype op enkele vlakken bij te sturen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de studie kan je contact opnemen met:

Contact

Voor strategische onderzoekscentra ICON programma’s (imec.icon en Flanders Make ICON) zijn de strategische onderzoekscentra de eerste aanspreekpunten. Voor speerpuntcluster ICON programma’s (Catalisti, SIM, Flux50, VIL, Flanders' FOOD, De Blauwe Cluster en MEDVIA) zijn de speerpuntclusters de eerste aanspreekpunten. Voor Thematische ICON programma’s (artificiële intelligentie en cybersecurity) zijn het Vlaams AI-Onderzoeksprogramma en het Onderzoeksprogramma Cybersecurity het eerste aanspreekpunt. Voor overkoepelende vragen is VLAIO het eerste aanspreekpunt.

Stuur bij voorkeur een e-mail naar VLAIO. Toch iets via de post bezorgen? Alle VLAIO-kantoren hebben voortaan één postadres.

Telefoon
E-mail